fbpx
chatbot_pro_vinare

Vinař, který nikdy nespí – chatbot!

Udělat dobré víno je umění. Víno vyžaduje spoustu času, energie a péče. Právě proto jsme se rozhodli vinařům pomoci s jejich podnikáním online, a to chatbotem. Tak, aby měli čas na to, na čem opravdu záleží – na víno! A jak to celé funguje?

Rádce s výběrem vína – Chatbot someliér

Hledáte suché červené na romantický večer nebo třeba lehké růžové víno na grilování s přáteli? Chatbot poradí lajkům, kteří ve výběru tápou a odrůdy vín jsou jim úplně cizí, ale i nadšencům, kteří se vínu orientují a chtějí ochutnat něco nového nebo speciálního. Chatbot – rádce s výběrem může být jednoduchý průvodce vybraných vín nebo zkušený virtuální someliér, který zákazníkovi představí různé odrůdy vín. Ve Vinařství Volařík takto s výběrem radí jejich Vínoradilka.

Poptávky na degustace vína

Chatbot může degustace podrobně představit, aby zákazník věděl, na co se může těšit. Chatbot zákazníka provede prostory, kde se degustace pořádají (formou fotografií, videa nebo i virtuální prohlídky) a představí služby, které vinařství nabízí (catering, hudba atd.). Následně může nabídnout i ubytování a provede zákazníka různými pokoji a službami. Zákazník pak může zadat poptávku na degustaci, kde zadá přesné parametry, od data až po výběr cateringu, přesně tak, jak se mu hodí. Tato poptávka pak přijde na e-mail panu vinaři, který termín potvrdí a již může připravovat dekantér! V Modrém Vinařství vám s poptáním degustace pomůže jejich Modravka.

HORECA, větší firemní objednávky a speciální přání

Některým zákazníkům e-shop nestačí. Kartóny vína pro hotel či kavárnu může F&B manager objednat skrze chatbota. Termín dodání, adresa anebo etiketa s vlastním logem, to vše chatbot zvládne od zákazníka zjistit.

I vinař má někdy padla. Chatbot ale ne, je k dispozici 24/7

Chatbot pracuje, i když už je po pracovní době, nedělá si pauzy na oběd a nikdy si neřekne o vyšší plat. Dokonce nikdy nemá špatný den ani není protivný na zákazníky. Rutinní a opakující se úkoly zvládá na jedničku a vždycky bude odpovídat „s úsměvem“.

Exotické jazyky, a to nejen slovenštinu, zvládá levou zadní. Bez mrknutí oka lze chatbot přepnout do anglického jazyka, a tak vinařům neuteče ani možná návštěva zahraniční delegace. Je to taková chytrá sekretářka, která může umět neomezený počet jazyků.

Chcete aby i vašemu vinařství pomáhal chatbot? Zanechte nám níže na sebe kontakt a my vám navrhneme řešení přímo na míru!

    Získejte ukázku chatbota zdarma!